SPLITSKOJ POLICIJI POBJEGAO OPASNI UBOJICA Sudilo mu se zbog ubojstva trudne žene

Milan Sabic/PIXSELL

Branimir Čaleta pobjegao je danas pravosudnim policajcima kod Županijskog suda u Splitu gdje mu se jutros sudilo zbog ubojstva Ukrajinke Ganne Kitaeve koja je bila u osmom mjesecu trudnoće.

Na sud je doveden s Bilica. Iako je na rukama imao lisice, uspio je nekako pobjeći, bježeći preko parkinga u blizini suda i to baš kada su ga htjeli uvesti u “maricu” pravosudne policije. Trenutno su angažirane sve snage da ga pronađu jer se sve ovo i događalo u blizini PU splitsko-dalmatinske kada je bilo puno ljudi u gradu i po okolnim štekatima, piše Slobodna Dalmacija.

Pravosudni policajci pucali su oko 12,25 sati u zrak kao znak upozorenja. Po posljednjim dojavama građana, viđen je u blizini Turske kule. Čaleti se sudilo za teško ubojstvo djevojke koje se dogodilo 15. rujna 2013. godine u hostelu “Minora” u Dnjepropetrovsku. U periodu od 14.15 do 20 sati zbog ljubomore je brutalno izudarao po glavi i pritom je usmrtio. Bio je ljubomoran jer je zatrudnjela s drugim muškarcem, a pritom je preminulo i nerođeno dijete.



Komentari