SPLITSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Potvrđena još tri slučaja zaraze koronom

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Nakon što je u utorak koronavirus utvrđen kod jedne radnice splitskog Zavoda za zapošljavanje, danas su u istoj instituciji potvrđena još tri slučaja, potvrdili su za Index iz HZZ-a.

“Prema najnovijim informacijama zaduženog epidemiologa, u Područnoj službi Split Hrvatskog zavoda za zapošljavanje potvrđena su još tri slučaja zaraze Covidom -19 za koje se vjeruje da su se zarazili prilikom posjeta susjednoj državi.

Trenutno je ukupno 4 zaraženih djelatnika PS Split, a tijeku je prikupljanje informacija o bliskim kontaktima zaraženih osoba.

“Preporučuje se strogo pridržavanje mjera”

Svim djelatnicima PS Split preporučuje se da se i dalje strogo pridržavaju mjera za sprečavanje širenja zaraze, a ako netko osjeća bilo kakve simptome (peckanje grla, kašalj, povišenu temperaturu, malaksalost i sl.) preporuka je da se jave svom obiteljskom liječniku i postupaju po njegovim uputama.



U područnoj službi radi 95 osoba

Područna služba Split u redovnom je kontaktu s epidemiološkom službom te koordiniramo poduzimamo sve aktivnosti u skladu s propisanim postupkom”, navode iz HZZ-a za Index.

U Područnoj službi Split radi 95 osoba. Njih 23 testirano je na koronavirus.

NOVE BROJKE STOŽERA U posljednja 24 sata 56 zaraženih, inspekcija će kontrolirati noćne klubove

Komentari