Solinski HDZ-ovac i gradski vijećnik brutalno premlatio suprugu: Reci da si slučajno pala niz stepenice!

Ilustracija

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor 40-godišnjem solinskom gradskom vijećniku HDZ-a i prvom čovjeku DVD-a Vranjic. Njega je policija uhitila jer ga sumnjiče da je u srijedu navečer, oko 22 sata, kako su izvijestili, “na području grada Solina fizički napao 45-godišnjakinju koja je hitno prevezena u bolnicu zbog teških tjelesnih ozljeda”.

Sljedećih mjesec dana “hladit” će se iza rešetaka zatvora na Bilicama kako ne bi utjecao na daljnji tijek istrage i zbog opasnosti od ponavljanja djela, piše Slobodna Dalmacija. Ženi je, kako su utvrdili liječnici, slomljeno četvrto rebro s pomakom te ima brojne kontuzije po glavi i lijevoj nadlaktici.

Kako se neslužbeno doznaje, muškarac je nesretnu suprugu više od pola sata bjesomučno tukao nogama i rukama po tijelu i glavi dok se ona od straha sklupčala na kauču, a istovremeno joj je prijetio da će je ubiti.

Nekontrolirano divljanje i brutalno premlaćivanje svoje majke gledalo je njihovo dvoje male djece, a kad je žena u jednom trenutku zahroptala i počela teško disati jer joj je od jakih udaraca nogom slomljeno rebro, 40-godišnjak je pomislio da je gotova i da će umrijeti pa se prepao. Rekao joj je da će zvati Hitnu pomoć, što je i napravio, ali je premlaćenu žrtvu upozorio da im mora reći kako je ozljede zadobila kad je slučajno pala niz stepenice, prenosi Jutarnji list.



Navodno je muškarac poludio u naletu ljubomore prigovorivši supruzi zbog toga što je prije 12 godina popila kavu s jednim svojim prijateljem.

Nakon što je uhićen i priveden, 40-godišnjak je u svojoj obrani nastavio tvrditi da je žena pala niz stepenice i nije, doznaje se, izrazio nikakvo kajanje ili grižnju savjesti zbog toga što je učinio.

Komentari