Snažan vjetar srušio je dio skele u samom centru grada i ozljedio prolaznika

facebook

Jutros između 10 i 10:15 sati vjetar je srušio dio konstrukcije u prolazu Splavnica, od Trga Bana Jelačića prema tržnici Dolac.

Očevitkinja kaže da je čula najprije vjetar, potom zvuk pada željenih štangi, nakon čega je vidjela čovjeka na podu. Na uvid su došli policija i hitna, ali čini se da je čovjek samo lakše ozlijedjen, u predjelu ramena, prenosi N1.

O incidentu se očitovao i kandidat za gradonačelnika Zagreba stranke FOKUS, Davor Nađi koji je u tom trenutku s članovima stranke, a u sklopu kampanje za loklane izbore simbolično dijelili prolaznicima zaštitne kacige u blizini tržnice Dolac.

“Između Dolca i Trga malo prije je pao komad metala sa zgrade. Ozljeđen je čovjek na kojeg je pao. Više od godinu dana nakon potresa ljudi i dalje riskiraju živote, a nas iz Fokusa se ne želi slušati. Da napravimo barem nešto, sa Davor Huić i drugim članovima Fokusa smo podijelili zaštitne kacige prodavačima i prolaznicima. Moglo bi se reći da smo bili na pravom mjestu u pravo vrijeme”, piše Nađi u svojoj objavi.



Komentari