Slavni glumac mjesečno izdvaja čak 168 tisuća kuna alimentacije za kćer koju ne želi upoznati

Instagram

Glumac Owen Wilson mjesečno izdvaja čak 168 tisuća kuna alimentacije za kćer koju nikada nije upoznao. 51-godišnji glumac dobio je kćer Lylu Aranyu Wilson s bivšom djevojkom Varunie Vongsvirates (35), s kojom je proveo pet turbulentnih godina, ali prekinuo s njom prije nego je dijete rođeno. Curica je na svijet stigla u listopadu prošle godine, ali Varunie je još u svibnju 2018. predala sudu papire za potvrđivanje očinstva.

Wilson je odgovorio na sve mjesec kasnije i izjasnio se kako ne želi pravo posjećivanja djeteta s obzirom na to da nije siguran da je on otac. Inzistirao je na DNA testu koji je na kraju potvrdio da je dijete njegovo.

Nakon rođenja Lyle, odvjetnici bivšeg para dogovorili su se da će Wilson uplaćivati 168 tisuća kuna mjesečno za svoje dijete te da će jednokratno platiti 470 tisuća kuna kako bi pokrio troškove poroda i odvjetnika svoje bivše djevojke.

Wilson je pristao svoju kćer zdravstveno osigurati, iako prema dogovoru on nema nikakvih prava kada su u pitanju odluke oko njezinog zdravlja i obrazovanja. U dogovoru stoji i da niti jedan od njih ne smije govoriti protiv drugog pred njihovom kćeri. Iako je Varunie predala zahtjev za samostalno skrbništvo, prošlog je mjeseca izjavila kako bi ipak voljela kada bi Owen Wilson odlučio upoznati svoju kćer, koja izgleda baš poput njega.“Lyla treba oca. Ironičko je kako Owen stalno dobiva te očinske uloge, i sad ponovno igra oca u novom filmu, a nikada nije ni upoznao svoju kćer”, izjavila je ogorčena Varunie, misleći na film “Čudo” u kojem glumi uz Juliju Roberts, piše Gloria.

Komentari