Sladoljev: Umjesto da pokucaju na vrata Lovre Kuščevića policija i DORH se bave zastrašivanjem volontera

Saborski zastupnik Mosta Marko Sladoljev reagirao je na informaciju da su članovi i volonteri građanske inicijative Narod odlučuje ovih dana pozivani na ispitivanje u policiju u vezi kaznene prijave koju je u listopadu 2018. podnio predsjednik HNS-a i član aktualne vlade Ivan Vrdoljak

“Smatram skandaloznom odluku da se policija i DORH bave volonterima inicijative Narod odlučuje. Umjesto da pokucaju na vrata bivšeg ministra Lovre Kuščevića koji nikada nije objasnio gdje se nalazi 40 tisuća navodno nevažećih listića, a koje je Most tražio na uvid, oni se bave zastrašivanjem ljudi koji su dan i noć volontirali da bi promijenili izborni zakon koji pogoduje političkim elitama koje su uništili Hrvatsku. Ovaj politički i policijski pritisak po nalogu Ivana Vrdoljaka smatramo još jednim u nizu očajničkih poteza kako bi se zaustavile promjene koje dolaze i koje se ne mogu spriječiti”, rekao je Sladoljev.

Narod odlučuje: Policijska ispitivanja članova i volontera politički su pritisak

Podsjetimo, Građanska inicijativa Narod odlučuje, u subotu je izvijestila da su članovi Građanske inicijative i volonteri ovih dana pozivani na ispitivanje u policiju u postupku koji je DORH pokrenuo zbog krivotvorenja referendumskih potpisa, ocijenivši da je riječ o političkom pritisku na građane.

VIDEO Građanska inicijativa Narod odlučuje: Policijska ispitivanja članova i volontera politički su pritisak



Komentari