Škoro zatražio stanku zbog skidanja imuniteta Nikoli Grmoji. Jandroković prekinuo raspravu, zatim i sjednicu

Screenshot

Benigna tema skidanja imuniteta Nikoli Grmoji o čemu je danas Sabor trebao glasovati izazvala je veliku raspravu. Čelnik Domovinskog pokreta i aktualni potpredsjednik Miroslav Škoro tražio je stanku kako bi se zastupnici Domovinskog pokreta mogli konzultirati, ali je Gordan Jandroković odlučio naprasno prekinuti raspravu, a kasnije je i zastupnicima, među kojima je i Davor Dretar, uskratio priliku za riječ. 

“Žao mi je što je došlo do ovoga da jedna benigna stvar oko koje smo trebali glasovati izazove ovoliku količinu rasprave. Tražim stanku da se dodatno konzultiramo iz jednostavnog razloga što nismo bili pripremljeni na ovo. Ali evidentno je da postoji određena količina frustracije i kod zastupnica i zastupnika kao i u hrvatskoj javnosti po određenim pitanjima pa predlažem da vi kao predsjednik sabora sazovete Predsjedništvo pa da možemo raspravljati o tome treba li tomu dati više prostora. Mi zastupnici Domovinskog pokreta nismo pripremljeni na raspravu ovoga sadržaja” rekao je Miroslav Škoro.

Predsjednik sabora Gordan Jandroković mu je odgovorio da neće dozvoliti raspravu izvan onoga što je tema.

“Postoji jasan način kako se može raspravljati o onome što je izvan teme; kroz istražna povjerenstva, kroz prijedloge klubova, …”, rekao je Jandroković



Škoro tražio stanku, Jandroković prekinuo sjednicu

ŠKORO TRAŽIO STANKU, JANDROKOVIĆ NAPRASNO PREKINUO RASPRAVU, A POTOM I SJEDNICUBenigna tema skidanja imuniteta Nikoli Grmoji o čemu je danas Sabor trebao glasovati izazvala je veliku raspravu. Miroslav Škoro tražio je stanku kako bi se zastupnici Domovinskog pokreta mogli konzultirati, ali je Gordan Jandroković odlučio naprasno prekinuti raspravu, a kasnije je i zastupnicima, među kojima je i Davor Dretar, uskratio priliku za riječ. Zašto? Zaključite sami.

Gepostet von Domovinski pokret am Freitag, 25. September 2020

 

Komentari