Škoro započeo razgovore s potencijalnim partnerima za parlamentarne izbore, već razgovarao s Mostom

Goran Mehkek / CROPIX

Miroslav Škoro još nije ozbiljnije krenuo u okupljanje potencijalnih partnera u svojoj platformi, pa su poneki od njih već pomalo nestrpljivi. Iz Suverenista poručuju da očekuju njegov poziv, a iz MOST-a kažu kako su samo načelno razgovarali sa Škorom, ali još ne konkretno o suradnji ili modelu izlaska na izbore.

Izvori bliski Miroslavu Škori u utorak su potvrdili za N1 da je on krenuo voditi pojedinačne neformalne razgovore s potencijalnim partnerima, no ne žele izlaziti u javnost još s detaljima. Službeni razgovori o koaliciji, kažu, krenut će ubrzo.

“Ne radi se o tome tko će kome doći nego se radi o tome da se treba razgovarati kako bi se usuglasile stvari koje su bitne. Imali smo razgovore, ali o konkretnom način i modelu izlaska na izbore ne, još uvijek ništa konkretno”, otkrio je MOST-ovac Nikola Grmoja.

“Nisam kontaktirao sa gospodinom Škorom ili ikim iz stožera, očekujem da će on uskoro naći vremena i da će konstruktivno razgovarati sa svima onima koji su ga podržali u njegovoj predsjedničkoj kampanji”, rekao je Hrvoje Zekanović, zastupnik Suverenista.



Tko će sve pod kišobran mogli bi doznati uskoro, poručuju iz Škorina tabora, javnost će biti pravovremeno obaviještena, piše N1.

Komentari