Škoro: Što mogu bogovi, ne mogu volovi

Matija Djanjesic / CROPIX

Miroslav Škoro objavio je na društvenim mrežama nezadovoljstvo odlukom Vlade da u Okučane na obljetnicu Vojno-redarstvene operacije Bljesak ide samo državni vrh. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Punih je 25 godina prošlo od Vojno-redarstvene operacije Bljesak i 29 godina od tragedije u Borovu Selu. Na službeno obilježavanje u Okučane ići će državni vrh, predvođen predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem, no predstavnici stranaka koje nisu na vlasti ne mogu učiniti isto. Zahvaljujući vladavini “stožerokracije”, Domovinski pokret ne može ishoditi e-propusnice za svoje osnivače i članove.

Facebook

Vodstvo Domovinskog pokreta ne može niti u Okučane niti u Borovo selo. Stoga će izaslanstvo Domovinskog pokreta, u kojemu su Stipo Mlinarić Ćipe, kao član Domovinskog odbora, i Miroslav Škoro, kao predsjednik, vijenac braniteljima poginulima u Bljesku i u Borovu Selu položiti u Zagrebu, kod Spomenika ”Glas hrvatske žrtve – Zid boli” na groblju Mirogoj. Obići ćemo i grob heroja Domovinskog rata Rudolfa Perešina.

Domovinski pokret drži kako je, uz plebiscitarnu volju hrvatskoga naroda, u ishodištu suverene države i slobode Domovinski rat, iako postoje silnice koje pokušavaju relativizacijom izvršiti reviziju povijesti, ali u tome neće uspjeti.

Neka je vječna slava i hvala hrvatskim vitezovima”, napisao je Miroslav Škoro na Facebooku.

Komentari