Škoro prelomio, kandidirat će se za gradonačelnika Zagreba?

Patrik Macek/PIXSELL

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Hrvatskog sabora, kandidirat će se na lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba.

No kako od Domovinskog pokreta neslužbeno doznajemo kako će se Miroslav Škoro kandidirati za gradonačelnika Zagreba, no više detalja će biti poznato za koji dan. Miroslav Škoro danas neće davati izjave za medije.

Nakon smrti gradonačelnika Milana Bandića, Miroslavu Škori neočekivano se pružila prilika da privuče taj dio biračkog tijela, pa su u njegovoj stranci procijenili da bi upravo on bio najbolji njihov kandidat.

Sličan razvoj događaja je na dan smrti zagrebačkog gradonačelnika predvidio i analitičar portala Otvoreno Tomislav Stipić.



Podsjetimo, Stipić je tad rekao kako nakon smrti Milana Bandića na izoborima u Zagrebu “sigurno ima mjesta za Miroslava Škoru koji je taktizirao s kandidaturom jer nije htio doživjeti treći uzastopni poraz koji bi mu gotovo sigurno zakucao stranku na dno. Sada će napokon imati hrabrosti ući u utrku i pobrati Bandićevo biračko tijelo”-rekao je Stipić za Otvoreno. 

Miroslav Škoro danas je bio i na Bandićevu sprovodu gdje je rekao da će vrlo brzo, kao što je obećao, izaći s kandidatkinjom ili kandidatom koji će predstavljati Domovinski pokret.

“Trudit ćemo se sve napraviti za dobrobit Zagreba koji je ranjen grad”, rekao je Škoro.

Komentari