Škoro predao kandidacijske liste ‘Domovinski pokret ima veliku šansu, mi nismo kompromitirani ljudi’

Damir Krajac / CROPIX

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro predao je kandidacijske liste za gradske četvrti i mjesne odbore. 

“Mi smo stranka koja je vrlo zadovoljna svime što smo postigli, mi smo danas ovdje s nakanom da na lokalnim izborima napravimo najbolji mogući rezultat”, poručio jer Škoro.

Dodao je kako će imati kandidate u svih 17 gradskih četvrti te u gotovo 90 posto mjesnih odbora, što će stranku svrstati među najzastupljenije na predstojećim lokalnim izborima.

Vjeruje da će do kraja ovoga tjedna skupiti dovoljan broj potpisa te poručio da računaju na apsolutno sve gradske četvrti.



“Mislim da Domovinski pokret ima veliku šansu, mi nismo kompromitirani ljudi, mi nismo ljudi kojima se može prigovoriti da smo za nekoga dizali ruku u zrak četiri, pet, šest godina, nismo radili neke trule kompromise, nismo se igrali žetončića, nismo izgrađivali neke objekte kojima je jedini cilj bio zamračiti što je više moguće novaca”.

Komentirao je opoziv ministra Vilija Beroša rekavši kako je obrazac svima poznat. “Novinari nešto otkriju, jedan dio opozicije se na to zakači pa traži opoziv, premijer viče da ne zna i onda ga smijeni u roku dva tjedna. To je scenarij koji vjerojatno čeka i ministra Beroša”, zaključio je.

 

Komentari