Škoro posjetio Stenjevec: Osluškivat ćemo potrebe građana i pratiti infrastrukturom za kvalitetniji život

Foto: Facebook

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Domovinskog pokreta Miroslav Škoro posjetio je zagrebačku gradsku četvrt Stenjevec.

“Danas sam sa svojim timom obišao gradsku četvrt Stenjevec te proveo ugodno vrijeme družeći se s građanima na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom. Po broju stanovnika i ovo je jedna od brže rastućih četvrti gdje, kao i u mnogim drugim četvrtima, rast broja stanovnika ne prati adekvatna infrastruktura niti sadržaji.

Ovaj dio grada mora biti prometno povezaniji i nužno rješenje je povezivanje tramvajskom mrežom, uz bolju regulaciju prometa i više parkirnih mjesta. Također, potrebna je i kvalitetnija komunalna usluga u vidu boljeg zbrinjavanja otpada, kao i dostupnija zdravstvena usluga.

Moja današnja poruka građanima ove četvrti je da ćemo osluškivati njihove potrebe i pratiti ih infrastrukturom koji će im omogućiti kvalitetniji život.



Poručujem kako nema superheroja i nitko ne može sve. Ali možemo i moramo bolje. Ovo je grad čestitih i vrijednih ljudi koji izdvajaju velike novce za prirez. Ovo je grad za sve nas i učinit ćemo sve da budemo ponosni na njega i da u njemu naša djeca imaju sve ono što imaju i djeca u drugim europskim gradovima!”, napisao je na Facebooku.

 

Komentari