ŠKORO PORUČIO: Ne želim imati posla ni s kim tko pristaje biti marioneta ekipe iz moje bivše stranke

Bivši predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Miroslav Škoro komentirao je odluku vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave da se kandidira za predsjednika Domovinskog pokreta. Tu je stranku osnovao upravo Škoro. 

Podsjetimo, Penava je na konferenciji za novinare u utorak rekao da se sa Škorom nije čuo od prije izbora. Škoro mu je sada poručio da ne želi imati posla ni s kim tko pristaje biti marioneta ekipe iz njegove bivše stranke.

Bivši čelnik DP-a objavio je komentar na Facebooku:

“S obzirom na činjenicu da me puno novinara i prijatelja zvalo da komentiram ulazak Ivana Penave u Domovinski pokret, evo ću to i učiniti u ovaj kasni sat, jednom istinitom pričom iz djetinjstva mog pokojnog oca Ivana. On je, tako kažu, prohodao kao dijete od skoro četiri godine. Tad je već znao i pričati pa je rekao svojoj materi: ‘Nu, majko, ja ‘odam’, a ona mu je odgovorila: ‘Neka, moj Ivane, moga’ si i prije.’



Međutim, nakon svih laži, fotomontaža i mjenjanja brava koju je v.d.-ekipa upriličila nakon moje ostavke, napadajući pritom obitelj i mene, poručujem slijedeće: Svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje i pristaje biti njihova marioneta, isti je kao i oni. S takvima ne želim imati posla i dok su s njima, nemaju me pravo zvati prijateljem. Svoju budućnost graditi ću kao i do sad, kročeći putem na kojem nema ni jednog drugog interesa, osim interesa običnog čovjeka”, napisao je Škoro na Facebooku.

Komentari