Škoro ponovno opleo po Možemo: Oni su sve suprotno od onoga za što se predstavljaju. Zeleno-lijevo je meni uvijek bilo sumnjivo

Foto: Facebook

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro i dalje napada platformu Možemo. Navodi da će nastaviti s razotkrivanjem onoga što platforma Možemo i Tomašević jesu.

Tvrdi da ima puno lažnog predstavljanja. Dodaje kako se nije želio baviti s njima u drugom krugu. Izbore naziva referendumom na kojem građani biraju ‘jednoumlje’ ljevice ili ‘kobahitaciju’ osobe iz sfere poduzetništva.

Pozvao je dio članova platforme da do ponedjeljka sami kažu koliko su novaca dobili od Bandića i Grada Zagreba. Tvrdi da je platforma političku karijeru izgradila na našem novcu.

“To je Cosa Nostra aktivističkog profesionalnog društva koja se isprelplela na svim razinama. Uprihodili su preko 80 milijuna kuna iz različitih osnova. Bože moj, dobili su, ali kako su ih potrošlili? Neka kažu to”.



Tvrdi da je 40 posto potrošeno na putne troškove.

“Ja sam isto aktivist. Svatko je aktivist, što to znači – pa biti aktivan. Biti aktivist je jedna priča, a biti profesionalni aktivist je drugo”, rekao je i dodao kako je svoju plaću dao pedijatriji u Osijeku, donirao je i crkvi, a kaže da je i obitelj njegova pomogla dvojici glazbenika.

Još jednom poziva Možemo da objavi na što je potrošen novac, u suprotnom, kaže, on će objaviti dokumente.

“Oni su sve suprotno od onoga za što se predstavljaju. Zeleno lijevo je meni uvijek bilo sumnjivo”.

Ističe da su polazišne točke njega i Možemo dijametralno suprotne. Navodi da dolazi iz poduzetništva i uplaćuje u proračun, a Možemo dobiva novac koji troši na plaće. “Smatram da je nužno osvijestiti ljude”.

Dodao je kako ljudi od 30 godina ne kuže politički sustav. “Sad i u drugom krugu ima ideologije. Da nema ideologije imali bi jednostranački sustav”.

Ističe da ne može u tri rečenice opisati što je najvažnije za građane Zagreba, ali upućuje novinare na program od 133 stranice koji je pripremio Dobrović.

“Možemo zatvoriti Jakuševac u četiri godine, to obećajem”, rekao je i dodao kako Domovinski pokret želi u Zagrebu postaviti, ne rodno ispravne semafore, već pametne semafore.

Rekao je kako su sport i kultura plodno tlo za pranje novca, ali ističe da su profesionalci u tim djelatnostima ugroženi.

“Malo govorimo o sportu, kulturi i poduzeništvu”. Dodaje kako se njegovi konkurenti u to slabo razumiju.

Ističe da je kohabitacija jedini način. “Sve će biti postavljeno drastično drugačije nego danas”.

Slaven Dobrović rekao je da je pitanje treba li Zagrebu projekt studije o odlagalištu otpada vrijednog 30 milijuna kuna. “To su naši novci, mi odlučujemo kako ćemo ih trošiti”.

Dodao je kako smo već mogli imati pola infrastukture za otpad u Gradu Zagrebu.

“Projektanti su odabrani i žive u zlatnim jaslama. Sve skupa mimo kontra interesa građana, To je primjer kako se vodi posao u Gradu Zagrebu”, prenosi Dnevnik.hr. 

 

Komentari