Škoro ponovio: Za dva tjedna izaći ćemo s kandidatom ili kandidatkinjom za gradonačelnika Zagreba

Smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića mijenja kampanju za nadolazeće lokalne izbore. Mnogi ističu da će se fokus kampanje s kritika dugogodišnjeg gradonačelnika prebaciti na programe kandidata.

A s određenom dozom političkog nestrpljenja očekuje se i kandidatura osobe ispred Domovinskog pokreta.

Novinare je zanimalo je li Miroslav Škoro kandidat za gradonačelnika Zagreba.

“To pitanje je nešto što se nameće već mjesecima u ovome našem političkom prostoru. Ja ću vam odgovoriti onako kako sam odgovorio i svima njima: ne politički, nego vrlo iskreno. Mi smo jedna stranka u nastajanju, stari smo deset mjeseci, tek smo sada ustrojili sve podružnice na terenu. Mi nismo stranka od 500 ljudi, nego stranka od 10.000 ljudi, s preko 200 ogranaka i 21 podružnicom. Kod nas postoji unutarstranačka demokracija i kao što sam rekao gostujući u Dnevniku HRT-a pred dva dana, u roku od nekih dva tjedna ćemo izaći s kandidatom ili kandidatkinjom za gradonačelnika Zagreba i s listom“, najavio je Škoro.



Na upit ima li ambiciju za kandidaturu Škoro je dodao da svaki član Domovinskog pokreta mora imati ambiciju i sposobnost i volju da iziđe na izbore pa tako i on budući da je član 001 stranke.

Komentari