Škoro poljubio ruku Kolindi, pa rekao: Ja sam pristojno odgojeni kršćanin

screenshot/facebook

Hrvatskoj javnosti zanimljiva je bila situacija u kojoj je hrvatski pjevač i bivši predsjednik Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro poljubio ruku bivšoj predsjednici RH Kolindi Grabar kitarović. On se danas oglasio o tom činu.

Kolinda zatečena

Miroslav Škoro ovog je vikenda u sesvetskom hotelu Phoenix na svadbi sina saborskog zastupnika HDZ-a Ante Deura zapjevao nekoliko starih hitova. Na svadbi je bila i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, kojoj je Škoro u jednom trenutku poljubio ruku.

Iako fotografije to ne pokazuju, iz izvora bliskih bivšoj predsjednici Dnevnik Nove TV doznaje da je ostala neugodno zatečena Škorinom gestom, a odzdravila je, kako je rečeno, iz pristojnosti.

Tijekom predsjedničke kampanje 2019. Grabar-Kitarović bila je česta meta Škorinih žestokih napada. Odnosi se nisu smirili ni poslije, kada mu je javno pokazala srednji prst kao odgovor na njegov stav o silovanju i pobačaju.



Škori je to normalno

“Supruga i ja bili smo gosti, pa sam prijateljski i zapjevao nekoliko pjesama. Još nisam bio ni na jednom slavlju da me ljudi nisu pozvali da otpjevam neku svoju pjesmu”, poručio je Škoro.

Upitan znači li to da se pomirio s bivšom predsjednicom koja mu je svojedobno u kampanji pokazala srednji prst, Škoro je za Jutarnji u nedjelju odgovorio: “Jel vi to tražite od mene da komentiram činjenicu da sam pristojno odgojen kršćanin?, piše Dnevnik.hr

Komentari