Škoro osnovao podružnicu u Karlovačkoj županiji: Želimo građanima dati nadu da mogu svoju budućnost graditi u svojoj zemlji

facebook

Domovinski pokret osnovao je u petak, 4. prosinca 2020., u Karlovcu stranački ogranak Karlovačke županije. Za predsjednika je izabran Vlatko Ivka, diplomirani inženjer agronomije, za dopredsjednike Željko Lustig, Andrija Jančić, Marin Puškarić, Krešo Božičević, Mihaela Krpan i Dino Halar, a za rizničarku Anamarija Fumić.

Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, organizacijski tajnik Darijo Žepina te saborski zastupnik Davor Dretar.

Škoro je uvodno zahvalio svima u Karlovačkoj županiji koji su vrijedno radili još od predsjedničke kampanje, naglasio je kako Domovinski pokret iz dana u dan utvrđuje svoju poziciju na terenu te kako se nakon utemeljenja više od 120 temeljnih ogranaka sada u svakoj županiji osnivaju podružnice.

“Na sljedećim lokalnim izborima ćemo vrlo kompetentno, sukladno odlukama podružnica i temeljnih ogranaka, predstaviti svoje kandidate te ćemo kao Domovinski pokret učiniti sve što možemo da ponudimo tu uistinu pravu treću opciju, koja će svim hrvatskim građanima, a posebno ovdje u Karlovačkoj županiji, koja je bremenita gospodarskim i svim inim problemima, dati nadu da mogu svoju budućnost graditi u svojoj zemlji, u svojoj županiji, u svojim gradovima i u svojim općinama”, rekao je Škoro.



Ivka je istaknuo kako Karlovačka županija u svome sastavu ima 5 gradova i 17 općina te kako na tome području živi oko 120 tisuća ljudi.

“Mi smo Domovinski pokret, stoga pozivam stanovnike Karlovačke županije da nam se pridruže, da nas podrže na izborima i da zajedno pokušamo unaprijediti gospodarstvo i poljoprivredu, osigurati pristojna radna mjesta i time zaustaviti iseljavanje mladih ljudi iz Hrvatske i ovu našu lijepu Hrvatsku učiniti još ljepšom”, ističe Ivka.

Nakon osnivanja podružnice Domovinskog pokreta i u Karlovačkoj županiji, Domovinski pokret nastavit će osnivati podružnice i u drugim županijama i tako potvrđivati svoju snagu ne samo u Hrvatskome saboru, nego i na terenu.

Komentari