Škoro o kampanji: Nemam plagiranih dijelova u svom programu, nikome ništa nisam ukrao. To je jedna talentirana glupost za obmanu javnosti

screenshot N1

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro komentirao je  kampanju za predstojeće lokalne izbore te optužbe oko plagiranja. 

Navodi kako je gomila spinova i glume u ovoj kampanji.

Komentirao je optužbe HDZ-a o kućicama na Adventu u Zagrebu rekavši da su oni imali svoju priliku u protekle četiri godine. “Tu su pokazali stil i način vladanja, pokazali su koliko žele i što mogu napraviti”.

Dodao je kako nema plagiranih dijelova u svom programu, ali da su ga optužili da je ukrao slogan.



“Nije loše spomenuti, kad sam vidio to, kako ne znam njemački i talijanski, pa sam grad za sve nas preveo i na njemački i na talijanski i našao sam knjigu iz 2008. koja se zove Stadt für alle, iz sociologije knjigu Citta’ per tutti. Naši guglaju nešto u Srbiji, a ne vide da su svi slogani na neki način korišteni. Mi smatramo da je Grad za sve nas dobra poruka”, objasnio je za N1.

Dodao je kako nikome ništa nije ukrao. “Čak sam i svoj doktorat provukao kroz nekoliko programa. Ja znam citirati, bavim se autorskim pravom i odgovorno tvrdim da je to jedna talentirana glupost za obmanu javnosti.

Komentari