Škoro na društvenim mrežama objavio: I Ankica Tuđman na strani je Domovinskog pokreta

“Prezime Tuđman u Hrvatskoj je ono prezime koje označava početak suvremene Hrvatske. Podrška gospodina Stjepana Tuđmana je nešto neprocjenjivo, zato što šalje ljudima, koji razumiju politiku u Hrvatskoj, jednu nedvojbenu poruku”, napisao je Miroslav Škoro na Facebooku.

Dodao je kako za razliku od nekih, koji u odabiru između prezimena Tuđman i Broz biraju Broz, i smatraju da je Tito čovjek kojem se treba diviti i čiji trg treba vratiti ponovno gradu Zagrebu, on spada u red ljudi koji nastupa sa suvremenih, modernih, konzervativnih i demokršćanskih pozicija.

“Za nas je Domovinski rat ishodište suvremene Hrvatske države, a dr. Franjo Tuđman je utemeljitelj te države”, napisao je.

Podijelio je i video Stjepana Tuđmana koji kaže kako je i Ankica Tuđman, udovica prvog hrvatskog predsjednika, na strani Domovinskog pokreta.



“Moja majka je na nedavnim izborima za predsjednika isto glasala za Miroslava Škoru pa sam uvjeren da će i u nedjelju podržati listu Domovinskog pokreta,“ tvrdi Stjepan Tuđman.

Komentari