Škoro: Izađite na izbore i recite odlučno NE svima koji su do sada na prevaru uzimali vaš glas, recite odlučno NE trgovačkim koalicijama!

Miroslav Škoro/Marko Prpic/PIXSELL

Kandidat Domovinskog pokreta za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro pozvao je u petak Zagrepčane da u nedjelju, 16. listopada, izađu na izbore poručivši kako je vrijeme za pokret, ali u ovom slučaju Domovinski pokret.

Miroslav Škoro je za posljednje obraćanje odabrao je društvene mreže preko kojih je uputio video poruku u kojoj je pozvao članove i simpatizere stranke da na prvim lokalnim izborima na koje izlazi Domovinski pokret izađu u što većem broju.

“Recite jasno i glasno NE. I neka se to čuje. Recite ne svima koji se lažno predstavljaju, svima koji su vam do sada na prevaru uzimali glasove, a onda nakon izbora vodili politiku suprotno hrvatskim nacionalnim interesima. Svaki put nas prevare nakon izbora. Da budem sasvim jasan: recite jasno ne lažnom HDZ-u Andreja Plenkovića i njegovoj trgovačkoj koaliciji sa SDSS-om Milorada Pupovca, sa strankom koju je, i budimo do kraja iskreni osnova ratni zločinac Goran Hadžić”, rekao je Miroslav Škoro.

Pozvao je građane da kažu isto tako jasno ne i budućoj trgovačkoj koaliciji HDZ-a i Možemo s ciljem nametanja rodne ideologije i globalnih umjesto nacionalnih suverenističkih interesa.



“Isto tako recite jasno ne stranci Možemo jer to nije ni hrvatska ni zagrebačka stranka, već podružnica stranih partija koja je protuzakonito financirana milijunima eura donacija iz inozemstva, koja želi preuzeti vlast prvo u Zagrebu, a nakon toga i u Hrvatskoj i to je već svima jasno”, rekao je kandidat DP-a.

Napomenuo je kako se tu se ne radi ni o lijevoj niti o desnoj politici, nego o protuzakonitom i protuustavnom pokušaju manipuliranja hrvatskim biračima od stranih centara moći i političkih partija iz inozemstva.

“Svi izađite na izbore. Neka se čuje vaš glas! jedino tako će na izborima biti izabrani vaši, a ne njihovi kandidati. Zbog mog i našeg suprotstavljanja kandidatima podružnica stranih partija odnosno kandidatima financiranima od poslovnih lobija, koji su do sada bili pretplaćeni na dobivanje poslova u Gradu Zagrebu, zbog mog javnog suprotstavljanja svima koji su se usudili prijetiti građanima Grada Zagreba, svjedočite prljavoj kampanji protiv mene osobno i Domovinskog pokreta. No na to smo već navikli. To mene neće niti uplašiti, niti zaustaviti”, rekao je Miroslav Škoro.

Dodao je kako on, za razliku od svojih protukandidata ne odgovara nikome niti u Bruxellesu, ni u Beogradu, ni stranim financijerima i partijama, ni tajkunima već samo biračima i građanima.

“Zato kao kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba posebno pozivam sve Zagrepčane i Zagrepčanke: izađite na izbore i shvatite: vrijeme je za pokret, ali u ovom slučaju Domovinski pokret”, rekao je Miroslav Škoro.

Komentari