Škoro: DP će prekinuti vladavinu duopola HDZ-a i SDP-a

Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro rekao je u utorak u Slatini kako je Domovinski pokret snaga koja će na predstojećim lokalnim izborima polučiti rezultat kojim će prekinuti vladavinu duopola HDZ-a i SDP-a.

Škoro, koji je i potpredsjednik Hrvatskoga sabora, rekao je to na osnivačkoj Skupštini podružnice Domovinskog pokreta za Virovitičko-podravsku županiju te dodao kako je to 17.  podružnica stranke, osnovane u veljači ove godine koja je za  kratko vrijeme postala treća politička opcija u Hrvatskoj.

Za predsjednika podružnice izabran saborski Daniel Spajić, dopredsjednici su Ilija Nikolić, Ivan Matić, Siniša Bedeković, Vinko Kukuljan i Željko Kraljević, a rizničara Hrvoje Svoboda.

“Tu smo da budemo alternativa. U Virovitičko-podravskoj županiji već 30 godina je na vlasti HDZ koji nikako ne radi dobro zbog čega stanovnici odlaze i više se ne vraćaju. Mi smo ti koji će te stvari mijenjati, okupiti oko sebe ljude koji misle drugačije, poštenije, bolje i transparentnije. Nadam se da će ljudi nadvladati strah i pridružiti nam se kako bismo nešto promijenili,“, rekao je Spajić.



Komentari