Škorić se neće kandidirati na unutarstranačkim izborima HDZ-a

Bozidar Vukicevic / CROPIX

Predsjednik splitskoga HDZ-a Petar Škorić izvijestio je u utorak kako se, nakon dva mandata, neće ponovno kandidirati za tu dužnost na unutarstranačkim izborima HDZ-a.

Škorić poručuje stranačkim prijateljicama i prijateljima da mu je bila “iznimna čast proteklih osam i pol godina obnašati dužnost predsjednika najveće gradske organizacije HDZ-a u Hrvatskoj”.

Nakon puna dva mandata na čelu splitskog ogranka, ne planiram se kandidirati za predsjednika na unutarstranačkim izborima, napisao je Škorić na svojoj Facebook stranici. Svojim suradnicima, svim HDZ-ovim članovima i simpatizerima zahvalio je na potpori i razumijevanju tijekom godina koliko je na čelu splitskoga HDZ-a.

“Vaš entuzijazam i ustrajno djelovanje doveli su nas do niza političkih uspjeha od kojih se posebno ističe onaj najveći – izbor gradonačelnika i preuzimanje vlasti u Splitu”, istaknuo je.



Taj osvojeni mandat 2017., po Škorićevim riječima, zalog je za budućnost, ali i velika odgovornost prema svim građanima Splita koju, istaknuo je, “ne smijemo olako zaboraviti”.

Škorić također ističe da iz unutarstranačkih izbora ne smiju izaći podijeljeni, nego još snažniji i jedinstveni kako bi i pobjedu ponovili i na sljedećim lokalnim izborima.

“Kontinuitet upravljanja gradom, realizacija pripremljenih i započetih projekata naš su zajednički cilj od kojeg ne možemo i ne smijemo odustati. Zato izađimo na unutarstranačke izbore, izaberimo najbolje među nama i zajedno krenimo u nove pobjede”, poručio je Škorić.

Komentari