Šimunović: Ne možemo dopustiti da tipovi poput Mikulića vode stranački ogranak u glavnom gradu

ante šimunović facebook

“Očekujemo da gospodin Mikulić potpiše samo jedan papir, a to je neopoziva ostavka na sve dužnosti u stranci”, rekao je bivši tajnik velikogoričkog HDZ-a Ante Šimunović koji smatra da je to jedino što Andrija Mikulić i svi koji su stavili potpis na izbacivanje zagrebačke osmorke mogu učiniti zbog, kako kaže, “blamaže koju su priuštili stranci i predsjedniku stranke”.

O svrnuo se na pismo koje je izbačena osmorka uputila izaslanicima Europske pučke stranke u Zagrebu, u kojem odbacuju optužbe i distanciraju se od govora mržnje. Na pitanje ima li reakcija iz EPP-a, kaže:

“Ima, ali ne službenih. Danas smo dobili dosta mailova potpore iz naših prijatelja iz cijele Europe. Distribuirali smo pismo na četrdesetak stranaka koje su u Europi uključene u Europsku pučku stranku”.

Mikulić u dogovoru s gradonačelnikom Bandićem odrađuje imenovanja po gradskim poduzećima, upravnim vijećima

“Mikulić i Plenković ranije su se dosta sukobljavali. 2016. godine, kada je gospodin Andrej Plenković došao na mjesto predsjednika stranke, očekivalo se da će raspustiti zagrebački Gradski odbor i dopustiti demokratske izbore. Ne onakve kakve je Andrija Mikulić organizirao 2016., kada je raznim metodama uspio postići da on bude jedini kandidat za predsjednika Gradskog odbora.



Ali je Gordan Jandroković uzeo Andriju Mikulića pod zaštitu i tako je nastavljena agonija zagrebačkog Gradskog odbora. Moramo znati da se u Gradskom odboru Zagreba ne odlučuje apsolutno ništa. Gospodin Mikulić u dogovoru s gradonačelnikom Bandićem odrađuje imenovanja po gradskim poduzećima, upravnim vijećima”, objasnio je situaciju u zagrebačkom HDZ-u Šimunović, piše N1.

“Ne možemo dopustiti da tipovi poput Andrije Mikulića vode stranački ogranak u glavnom gradu Republike Hrvatske”, zaključio je Šimunović.

 

Komentari