Silovao biciklistkinju kod Bosiljeva: Napadač je otprije poznat policiji, pokušao je oteti i maloljetnicu

Muškarac je u vrijeme napada vozio dostavno vozilo lokalnog ugostiteljskoj objekta u kojem je radio

Muškarac S. A. (44), koji je osumnjičen za silovanje, pljačku i oduzimanje slobode njemačke biciklistice (20), završio je na mjesec dana u zatvoru.

Sudac istrage je na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor za 44-godišnjaka zbog sumnje da bi mogao utjecati na daljnju istragu kaznenih djela ili čak ponoviti ta djela.

Prema pisanju Radio Mrežnice, sve se odvijalo na Skoblić brdu kraj Bosiljeva i nedaleko od autoceste A6. Muškarac je u vrijeme napada vozio dostavno vozilo lokalnog ugostiteljskoj objekta u kojem je radio. Nesretnu Nijemicu, koja je boravila u našim krajevima kao turistica i putovala biciklom, sreo je na šumskom dijelu lokalne ceste, utrpao ju je u auto pa zlostavljao u šumi.



Kako doznaje 24sata, radi se o muškarcu s područja Vrbovskoga koji se prije desetak godina doselio u Bosiljevo.

Otprije je poznat policiji zbog više kaznenih djela, za koja je odslužio zatvorske kazne. Jedno od njih je i pokušaj otmice maloljetnice na širem riječkom području. Presreo ju je na cesti, uhvatio za glavu i prijetio da će je porezati nožem. Ugurao ju je u svoj automobil i vezao je lisicama za volan. U svom divljanju skrivio je dvije prometne nesreće. Nasreću, maloljetnica se nakon drugog sudara uspjela osloboditi i pobjeći na sigurno. Ubrzo je uhićen, a pred policijom je porekao sve optužbe.

Komentari