Senzacija: Rajko Ostojić, Gordan Maras, Zvane Brumnić i Nikša Vukas izbačeni iz SDP-a!

Gordan Maras Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Danas su se u SDP-u događale jako interesantne stvari. Čak četvero vrlo zvučnih pripadnika izbačeno je iz stranke zbog, za sada, nepoznatih razloga.

Iz SDP-a su isključeni bivši glavni tajnici SDP-a Zvane Brumnić i Nikša Vukas, bivši ministar zdravstva Rajko Ostojić i bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras i Marina Bilić Opačak.

Podsjetimo, u lipnju ove godine raspuštene su SDP-ove organizacije u Zagrebu i Slavonskom Brodu te vodstva SDP-a Međimurske županije zbog loših izbornih rezultata i pogoršanih unutarstranačkih odnosa.

O ovoj situaciji oglasio se i sam Maras: “Nikada svoje stavove neću prodati za bilo čiju naklonost. Bitna mi je jedino vaša, koji me podržavate bez ikakvog interesa i samo zato što znate da sam ispravan. Postoje etape u životu i ništa se ne događa bez razloga. Vjerujem da vas nisam iznevjerio”, napisao je Maras na Facebooku.



Maras je bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, Rajko Ostojić je u Milanovićevoj vladi bio ministar zdravstva, a Brumnić i Vukas su bivši glavni tajnici stranke. Vukas je bio i najbliži stranački suradnik bivšeg predsjednika SDP-a Davora Bernardića.

Komentari