Šegotu više ne brani Terešak! Evo tko je u novom odvjetničkom timu…

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Uhićeni bivši ravnatelj Gradskih groblja Zagreb Patrik Šegota u četvrtak je doveden na ispitivanje u USKOK. Sumnjiče ga za primanje oko 600 tisuća kuna mita te da je novac navodno dobio kao nagradu za pogodovanje pokojnom građevinskom poduzetniku Nenadu Bukovcu.

Podsjetimo, Šegota je uhićen u Dubrovniku, a zatim je prevezen za Zagreb gdje su mu pretreseni uredi u Zagrebparkingu te stan u Slovenskoj ulici. Uhićena je i njegova sestra Tamara Šegota.

Šegotin odvjetnik bio je Vladimir Terešak koji je u srijedu rekao da se njegova klijenta tereti za primanja mita dok je obnašao dužnost direktora Gradskih groblja. Spomenuo je i to da ga je Šegota angažirao još prije dva mjeseca i da je očito očekivao uhićenje.

Laura Valković branila direktora Mola

No, izgleda da je u četvrtak došlo do promjena u odvjetničkoj postavi za Šegotu. Naime, na N1 je objavljeno kako su na ispitivanje u USKOK dovezeni Šegota i njegova sestra te da je s njima stigla odvjetnica Laura Valković.



Navodno je Laura Valković odvjetnica Tamare Šegota, a njegov novi odvjetnik je Veljko Miljević, kojeg je, kako piše Telegram, Šegotina supruga. Iz 24 sata kontaktirali su Terešaka koji je rekao kao još ne zna zašto ga više ne brani.

Oni pišu kako mu je odvjetnica sada Laura Valković koja je dosad branila direktora Mola Zsolta Hernadija, kojeg je USKOK optuživao da je dao mito Ivi Sanaderu. Branila je i Dragana Stipića koji je optužen u aferi Vjetroelektrane.

Komentari