Šefici Onkološke patologije pozlilo: Na poslu mi je pozlilo kad sam čula da se Zadravec derala na našu najbolju sestru na Klinici

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Docentica Vesna Ramljak, voditeljica Odjela za onkološku patologiju i kliničku citologiju KBC-a Sestre milosrdnice, prekjučer je završila na Hitnoj kardiologiji jer joj je puls bio 250 otkucaja u minuti.

Razlog za to su događaji na Klinici za tumore gdje docentica radi. Pozlilo joj je nakon što je, kako je rekla za Index, doznala da se Dijana Zadravec, predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice, derala na medicinsku sestru Klinike za tumore.

“Ja sam prekjučer završila na Hitnoj kardiologiji zbog paroksizmalne fibrilacije atrija (250 otkucaja u minuti). Ostala sam cijelo popodne i cijelu noć, srce mi je imalo 250 otkucaja po minuti i nezaustavljivo je udaralo. Nije mi pomoglo ni 10 miligrama Normabela. Pozlilo mi je usred Zoom predavanja koje sam imala zbog citološkog kongresa. Na poslu mi je doslovno pozlilo kad sam čula da se Zadravec derala na našu najbolju sestru na Klinici, koja je naš anđeo. Derati se na bilo koga od naših ljudi na Klinici, to je neprihvatljivo”, govori je dr. Ramljak i dodaje,

“to me zaista dotuklo jer se kod nas na Klinici tako ne ophodi prema ljudima. Ja sam šef Patologije i citologije i ja za svoje ljude ginem i smatram da se s ljudima mora ophoditi s puno poštovanja i uvažavanja jer šef je samo prvi od istih”, rekla docentica Ramljak.



Navodi kako su svi liječnici, sestre, tehničari i inženjeri koji rade na Klinici za tumore kao jedna obitelj, svi sjajno surađuju i skupa pružaju maksimum od sebe za svoje pacijente, kojima nude vrhunsku zdravstvenu uslugu, piše Index.

 

 

Komentari