Sanja Musić Milanović konačno progovorila o aferi ‘Daj 5’: ‘Taj mail sam zaista poslala u dobroj vjeri’

Ivana Nobilo/Cropix

Supruga predsjednika Zorana Milanovića i prva dama Hrvatske, Sanja Musić Milanović, komentirala je ispraćaj kraljice Elizabete II.

Kaže, bilo je vrlo dostojanstveno i s dubokim poštovanjem prema kraljici koja je ipak vladala 70 godina.

“Ja to volim usporediti, odem uvijek na svoje područje, s očekivanim trajanjem života koje je u 2019. bilo, ako se ne varam, bilo 73 godine. Globalno govorim. Praktički očekivano trajanje života je bila vladarica, kraljica kojoj smo bili na sahrani. Bilo je iznimno dostojanstveno i jedno duboko poštovanje. To ne samo po broju zemalja koje su došle nego ono što me se možda naročito dojmilo kako se to osjeti kod Britanaca. Primjerice, izađete na aerodrom i zahvale vam se djelatnici što ste došli na sahranu njihove kraljice. Njima to toliko znači, zaista im znači. Zaista dostojanstveno”, rekla je Musić Milanović za RTL Direkt.

Komentirala je i aferu ‘Daj 5’, kada je prozvana da je slanjem maila ravnateljici škole svog sina pokušala utjecati na ocjene.



“Gledajte, ja sam taj mail poslala zaista u dobroj vjeri. Ja vam na cijelu tu priču gledam, roditelji i nastavnici su tu sa zajedničkim ciljem, a to je odgoj i obrazovanje djece. Uočila sam, po mojem mišljenju, na određene stvari na koje sam htjela ukazati i zapravo imala sam isključivo jedan cilj. Ukazati na nešto što sam primijetila da stručne službe te škole procijene je li tomu tako ili nije. I ako je, tijekom ljetnih mjeseci eventualno nađu način da se poboljša kvaliteta nastave jer to je za svu djecu dobro”, rekla je i na pitanje bi li opet napravila isto rekla:

“To mi je jako teško u ovom trenutku odgovoriti. Ne znam bih li opet napravila. Ovisi od situacije”, zaključila je Musić Milanović.

 

Komentari