SANADER: Gotovo 70% građana Splita svojim je neizlaskom pokazalo da ih ovi izbori nisu interesirali

Ronald Gorsic / CROPIX

Održana je proširena sjednica Predsjedništva HDZ-a. Nakon sjednice, rezultate izbora u Splitu komentirao je politički tajnik Ante Sanader.

– Gotovo 70% građana Splita svojim je neizlaskom pokazalo da ih ovi izbori nisu interesirali. Potvrdili su da je ovo bio hir gradonačelnika Ivice Puljka. Što se tiče rezultata HDZ-a, HDZ je ostao na istom rezultatu, malo i bolji rezultat od prošlih izbora. Ostali smo najjača oporbena stranka. Zahvaljujem gospodinu Đogašu. Dao je svoj maksimalni doprinos. Idemo punom snagom u drugi krug. Kreće se od 0:0. To su novi izbori, istaknuo je dodajući da su to novi izbori i da će pokazati svoju snagu, istaknuo je Sanader.

Očekuje da će se potruditi motivirati ljude za drugi krug, u područjima koja su “HDZ-ova” dodajući da idu na pobjedu.

– Gradski odbor HDZ-a Split predložio je kandidata. Ljudi su očito podcijenili izbore. Ljeto je, vrućina, znate kako je u Splitu. Fjaka ova je rezultirala, ali vidjet ćete u drugom krugu. Nećemo glasače natjeravati, analiza rezultata, razgovori i kampanja će rezultirati da će birači izaći u drugom krugu jače nego sada.– Cijela ljevica je otišla za Puljka, mi imamo cijeli bazen i to će donijeti rezultate, dodaje.

Komentari