Sačić ima poruku za Vanđelića: ‘Vanđo boy, nešto si mi se prekasno sjetio… Možeš biti jedino svjedok pokajnik’

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Nakon što je bivši predsjednik Nadzornog odbora INA-e Damir Vanđelić HDZ-u i bivšem ministru gospodarstva Tomislavu Ćoriću poručio da si “srede vrh stranke da ih nije sram i, ako nisu shvatili, ovo je tek početak”, stižu i reakcije.

Tako se oglasio i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić koji je Vanđeliću poslao jasnu poruku. Njegovu poruku s Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Gospon Damir, među nama – Vanđo boy… nešto si mi se (30 godina) prekasno ‘sjetio branitelja i ratnih suboraca’… Pitali bi te mnogi: ‘gde si bio 2001.’… Gdje kad su nas ‘detuđmanizirali’, dekroatizirali Hrvatsku, gdje kada su kriminalizirali, proganjali nevine, zatvarali i sudili hrvatske ratnike, tvoje suborce? Gdje kada su ‘prodavali’ naše udjele u INA-i, gdje kada su nam (ras)prodali naše Banke, Plivu, Imunološki, HT, Croatia osiguranje, uništili naše šećerane, farmere, mljekare, nametali Istanbulsku, kada su nam ilegalno pregazili granice??? Što si konkretno radio da spriječiš, kao višegodišnji predsjednik NO INA-e..pljačku INA-e… pa, opet pitam za prijevarnu prodaju naših sedam posto braniteljskih udjela u INA-i?Što si konkretno napravio da obnoviš Zagreb nakon potresa???

Reci ću ti ja….Znaš što ? NIŠTA, VANĐO BOY… Jeo si za to vrijeme s ‘njima’ sa zlatnom žlicom, primao debela ‘beriva’… i bilo te baš briga. I sad nam se (nam te), nakon svega, nud(e)iš kao MESIJA.. ‘spasitelj’???



Neće ti ta PR mega prevara, taj ‘projekt’ proći.

Vanđo boy, nakon svega, ne možeš nam biti ‘moralna vertikala’. .onaj kojeg ćemo – slijediti… Nisi Ti taj.

Ti možeš biti danas u Hrvatskoj jedino – svjedok pokajnik… I savjetujem Ti, preuzmi tu ulogu… To je još jedino korisno što možeš učiniti za ovo društvo, za hrvatski narod i – za svoje ratne suborce, za hrvatske branitelje!

Kreni tim putem, ohrabrujem Te, podržavam… Takav možeš ući u povijest, kao osoba sa saznanjima ‘iz prve ruke’, koja je razotkrila, rasvijetlila, raskovala kriminalne okove koji stežu vrat hrvatskim ljudima, i Tvojim ratnim suborcima! Za bolju Hrvatsku”, napisao je Sačić.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1479793232539202&id=100015256176803

Komentari