Saborska zastupnica: Tko je glavna i odgovorna osoba? Je li gospodin Medved, Trut ili netko treći onaj koji upravlja operacijom ‘Pomozimo Petrinji i Baniji’

Saborska zastupnica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović komentirala je nedostatak organizacije na područjima razorenim potresom. 

“Nekoliko dana nakon razornog potresa moramo se zapitati tko je glavna i odgovorna osoba koja vodi cijelu operaciju sanacije štete i zbrinjavanja unesrećenih”. pita Vučemilović.

Ako pratite medije vidite da su brojne službe i volonteri na terenu, te svesrdno pomažu stanovnicima Banije, dodaje i onda pita tko sve koordinira i u konačnici odgovara za stanje na terenu?

Podsjetila je i na to da kad je krenula epidemija koronavirusa proljetos u hipu se stvorilo preko petsto stožera koji su nam ograničavali kretanje, dizali dronove i u uniformama svakodnevno držali tiskovne konferencije.



“Kako to da trenutno ne znamo je li gospodin Medved, Trut ili netko treći onaj koji upravlja operacijom ‘Pomozimo Petrinji i Baniji’?”

 

Komentari