RTL direkt na kratko prestaje s emitiranjem: Glavne zvijezde otišle na odmor

Najpoznatiji voditelji RTL direkta Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc narednih dana neće voditi svoju emisiju, a razlog njihovog odlaska je godišnji odmor. Zbog toga se emisija uopće neće emitirati.

Ovo je bio i zadnji Direkt prije ljetne pauze. Iduća tri tjedna nas nema, naša mala redakcija ide na odmor. 23. kolovoza opet smo na programu u 22:15. Dotad, čuvajte se, pazite se, čujemo se“, poručila je u odjavi Pastorčić.

Njezin kolega voditelj i urednik ove emisije Zoran Šprajc svoju je zadnju emisiju prije ljetne pauze odradio prekjučer, a ničime nije dao naslutiti da odlazi na godišnji odmor. Dodajmo da Šprajc često i pratitelje na društvenim mrežama nasmijava i komentira događaje, ali i dijeli mjesta koja je posjetio.

Inače, ovi voditelji popularni politički magazin vode od ponedjeljka do četvrtka, a publika ih obožava i vjerno prati. Gledatelji su ostali u čudu kada se na ovom voditeljskom mjestu našao Ivan Vrdoljak, voditelj RTL-ovog informativnog programa, a tada je objasnio da je on na tom mjestu iznimno jer je Pastorčić imala jaku reakciju na drugu dozu cjepiva, piše Večernji list.



 

Komentari