Renato Petek: Milan Bandić ‘Obećanović’ je opet u akciji sipanja predizbornih obećanja

Facebook

Zastupnik u Skupštini grada Zagreba Renato Petek reagirao ja na svom Facebook profilu na na dnevni red koji stoji u pozivu na tematsku Sjednicu Skupštine o potresu koja je zakazana za 2. srpnja 2020. godine, tri tjedna prije parlamentarnih izbora. 

Petek kaže kako gradonačelnik Milan Bandić saziva tematsku sjednicu Gradske skupštine 75 dana nakon što je to od njega tražila gradska oporba, kako novčanu pomoć i subvencioniranje kredita koje nudi građanima pogođenim potresom nisu realni, jer novaca u gradskoj blagajni nema, odnosno kako su to Bandićeva prazna obećanja.

“Milan Bandić Obećanović je opet u akciji sipanja predizbornih obećanja! U terminu tri dana prije parlamentarnih izbora saziva novu sjednicu Gradske skupštine i građanima nudi novac i subvencije, iako novca nema.

90 dana od potresa i 75 dana od kada je to zatražila oporba, Bandić zaziva tematsku sjednicu Gradske skupštine o potresu!



Ista je planirana tri dana uoči parlamentarnih izbora. Bandić je dokazao svoje ‘čovjekoljublje’ prema Zagrepčanima tijekom i poslije potresa, a sada je, uoči izbora, proradila želja da ‘pomogne’ ljudima stradalima u potresu kroz novčanu pomoć i subvenciju kamata za kredite za obnovu nekretnina. Iako i sam priznaje da u gradskoj blagajni novca za to nema, dovoljno se sjetiti kako je i sam jednom priznao: ‘Davat ću onoliko obećanja koliko je potrebno’.” Piše Petek u svojoj objavi

Milan Bandić Obećanović je opet u akciji sipanja predizbornih obećanja! U terminu tri dana prije parlamentarnih izbora…

Gepostet von Renato Petek am Freitag, 19. Juni 2020

Komentari