Renato Petek: Borba za bolji Zagreb se nastavlja!

Cropix

Zastupnik Gradske skupštine Grada Zagreba Renato Petek komentirao je situaciju oko GUP-a i Milana Bandića na svom Facebook profilu. Objavu prenosimo u cijelosti.

Nema mjesta euforiji. Rušenje prijedloga štetnog GUP-a je uspjeh, ozbiljan udarac Bandiću, no to ne znači njegov kraj, niti da će nam u Zagrebu od danas biti bolje.

Time što po prvi puta nije uspio osigurati dovoljan broju ruku u Skupštini dobivena je jedna bitka koja skida pozlatu s lika i djela ‘najdugovječnijeg gradonačelnika’. Ali jedna politička bitka nije rat. Cilj je promijeniti lošu ekipu koja godinama vlada Zagrebom, jer oni privatne interese, svoje, prijatelja, rođaka i kumova stavljaju ispred javnih interesa svih građana, naše djece i kvalitete života u Zagrebu.

I dalje imamo loš i skup sustav prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja otpada, i dalje su gubici vodovodne mreže ogromni, i dalje se vozimo u tramvajima i autobusima upitne tehničke ispravnosti, i dalje financiramo brojne radove koje nam nepotrebno obavljaju vanjske privatne tvrtke, gušimo se svakodnevno u prometu u kojem nema značajnih rješenja desetljećima, kultura je devastirana, a socijalne se mjere dodjeljuju bez potrebne analize i evaluacije.



Na kraju, i dalje ‘hranimo’ Milanove ‘žetončiće’ u Zagrebu, RH i BiH…

Borba za bolji Zagreb se nastavlja!

 

Komentari