Raspudić nakon što ga je premijer zamijenio sa suprugom: ‘Popio metak ni kriv ni dužan’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković na konferenciji za medije u srijedu greškom je prozvao Mostovog zastupnika Ninu Raspudića nazvavši ga pritom “kvazi-desničarem” i “glasnogovornikom predsjednika Zorana Milanovića”

“Sjajna ekipa, jedan je kvazidesničar, Milanovićev glasnogovornik. Pravi klub Zorana Milanović u Saboru je Most. I bio je ljevičar dok je bio u Mostaru s kung fuom, a tu glumata veliko kršćanstvo i hrvatstvo”.

Nakon što je premijer završio s rečenicom što misli o Mostovom zastupniku, novinari su mu zapravo ukazali da je Marija Selak Raspudić (Most) spomenula, zajedno s Ivicom Puljkom, splitskim gradonačelnikom, da nema velike razlike između HDZ-a u vrijeme Ive Sanadera i sadašnjeg HDZ-a.

“Što se nje tiče, slušam što govori u Saboru. Kad imate liniju kakvu ja imam, da rješavamo sve moguće kosture iz ormara koji su nam nakrcali raznorazni prethodnici, Agrokor, potresi, poplave… Svaki dan se borimo s tim, borimo se beskompromisno protiv korupcije”, rekao je, među ostalim, prenosi Direktno.hr


Nino Raspudić sada se oglasio putem svog Facebook profila navodeći kako je “popio metak ni kriv ni dužan”.

Naime, Raspudić je objavio screenshot naslova i teksta, a iznad toga napisao je: “PUZAJUĆI BRAČNI UDAR: Kako sam popio ‘metak’ ni kriv ni dužan…”.

Svojom objavom, saborski zastupnik nasmijao je brojne pratitelje te je u kratkom vremenskom periodu prikupio velik broj lakova i komentara.

Komentari