Ranjeni u pucnjavi u Paragu više nisu u životnoj opasnosti

Foto: PU međimurska

U noćašnjoj pucnjavi u romskom naselju Parag, u općini Nedelišće, u Međimurju, ubijena je žena, četiri su osobe ranjene, a tri lakše ozlijeđene.

Pucnjavi je prethodila tučnjava više osoba, nakon čega je jedna od njih ispalila rafalnu paljbu iz vatrenog oružja.

Iako je očevid završio, kriminalističko istraživanje traje i dalje. Policija je kazala kako je 20-godišnjak ilegalno posjedovao oružje iz kojeg je pucao te da je otprije poznat po različitim kriminalnim djelima. Nije poznato zbog čega je došlo do svađe u kojoj je život izgubila 59-godišnja ženska osoba.

Mještani Paraga, iako šokirani, ogorčeni su jer su već prijavljivali policiji pucanja po selu, ali bez konkretnih rješenja. Sigurnost mještana je narušena, a snage antiterorističke jedinice iz lučkog te interventne jedinice i dalje će patrolirati po mjestu kako bi stanovnici mogli normalno funkcionirati, piše HRT.



Svi ranjeni i ozlijeđeni zbrinuti su u Županijskoj bolnici u Čakovcu. Troje je već pušteno kući, među njima i dvije djevojčice – jedna koja je zadobila prostrijelnu ranu podlaktice i druga koja je imala stresnu reakciju. Zahvaljujući liječničkom timu čakovečke bolnice, oni s najtežim ozljedama stabilizirani su i više nisu u životnoj opasnosti.

Komentari