Radnici Daruvarskih toplica kazneno prijavili smijenjenu ravnateljicu zbog ugrožavanja zdravlja i izlaganja opasnosti

Boris Kovacev / CROPIX

Radnici Daruvarskih toplica kolektivno su u petak podnijeli kaznenu prijavu protiv nedavno smijenjene ravnateljice Mire Zakore, zbog ugrožavanja zdravlja i izlaganja opasnosti od zaraze koronavirusom djelatnika te zdravstvene ustanove.

Ugostiteljski objekt u sklopu Daruvarskih toplica radio je, naime, i nakon što je Stožer Civilne zaštite obustavio rad ugostiteljskih objekata zbog opasnosti od širenja koronavirusa, zbog čega je ravnateljica Zakora smijenjena.

ŠOKIRANI ČITATELJ POSLAO FOTOGRAFIJU U ovim toplicama se priča da korona ne postoji. Nema maski, ljudi se druže.



U ime osnivača smjenu je od Upravnog vijeća toplica zatražio bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs. Potom joj je ponuđeno radno mjesto višeg stručnog suradnika za financije.

KORONA-PARTY SE ISPLATI? Smijenjenoj ravnateljici Daruvarskih toplica ponuđen posao višeg savjetnika u istim toplicama

U svojem priopćenju radnici navode i da iza njih ne stoji nijedna politička opcija te da nitko ne bi trebao ovakvu situaciju koristiti za politička prepucavanja.

FOTOGRAFIJA ČITATELJA URODILA PLODOM Isti tren smijenili ravnateljicu toplica po kojima se priča da korona ne postoji

Hrvatskoj javnosti poručuju da su uspjesi Daruvarskih toplica isključivo plod predanog i odgovornog rada djelatnika te zdravstvene ustanove.

Bili bismo najsretniji kada bi sve političke opcije bilo kojeg spektra, prestale štetiti razvoju Daruvarskih toplica postavljanjem nesposobnih, a politički podobnih ravnatelja – zaključuju u priopćenju radnici Daruvarskih toplica.

Komentari