Rada Borić završila u samoizolaciji, danas je bila u Saboru

Foto: Cropix

Saborska zastupnica lijevo-zelene kolacije Rada Borić danas je završila u samoizolaciji u kojoj mora biti do ove nedjelje 6. rujna.

Rada Borić je na svom Facebook profilu objavila kako je danas obaviještena iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo ‘Andrija Štampar’ da mora u samoizolaciju te je zbog toga prekinula svoj rad u saboru.

“Sjednicu smo, upravo zbog epidemioloških mjera, naizmjence, pratili iz saborskog Kluba. Nažalost, nisam došla na red komentirati konačni prijedlog Zakona o obnovi zgrada nakon potresa, a htjela sam govoriti o osiguravanju pristupačnosti zgrada osobama s invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti. Predložili smo, uz ostale, i amandmane vezane uz osobe s invaliditetom, uključujući oslobađanje od uplate sredstava kakvo se predviđa za invalide Domovinskog rata”, napisala je Borić.

Dodala je i kako se osjeća dobro i da je bez posebnih simptoma.



U samoizolaciju je, kako je napisala, stavljena jer je u nedjelju 23. kolovoza, putovala s osobom kojoj je danas potvrđeno da je pozitivna na koronavirus, a inkubacija je moguća do ove nedjelje.

“Unaprijed hvala na pozivima i podršci, nadam se skorom povratku u redovne aktivnosti i radujem se nastavku rada”, poručila je Borić.

 

U SAMOIZOLACIJI
Čim sam danas obaviještena iz NZJZ A. Štampar da moram biti u samoizolaciji do nedjelje, 6.9., prekinula…

Objavljuje Rada BoricSrijeda, 2. rujna 2020.

Komentari