Puljak poziva Mihanovića na sučeljavanje ‘Neka odabere mjesto i vrijeme da zajedno predstavimo program’

Ivica Puljak Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Pobjednik prvog kruga izbora u Splitu Ivica Puljak iz stranke Centar komentirao je rezultate i drugi krug izbora. Pozvao je Vicu Mihanovića na sučeljavanje. 

“Neka odabere mjesto i vrijeme i da zajedno predstavimo program i ono za što se zalažemo pa da onda građani Splita svojom voljom izaberu onog za koga misle da će najbolje vodit ovaj grad”.

Osvrnuo se i na moguće suradnje u Gradskom vijeću.

“Ono što sam uvijek govorio je da ćemo ponuditi suradnju svima koji nisu Kerum i HDZ i kada pogledate brojeve vidite da su te opcije u velikoj većini. Ponudit ćemo jednu drugačiju viziju upravljanja Splitom. Čestitam svim vijećnicima na rezultatu i siguran sam da će podržati takvu viziju upravljanja Splitom”.



Govorio je i o Željku Kerumu.  “Ja se ničeg ne bojim. Kerum će napraviti ono što misli da je najbolje za njega, ali siguran sam da će građani izabrati ono što je najbolje za njih”.

“Vidim da su uglavnom čestitali kako sam i ja drugima i mislim da je to pokazatelj da se politička scena u Splitu mijenja na bolje. Čestitam svima kojima su građani dali glas, čak i najmanji glas jer demokracija je važna stvar u ovoj zemlji. Mi nismo politički neprijatelji, moramo se zajedno boriti za budućnost ovog grada”.

Komentirao je i SDP-ovog kandidata Franića. 

“Tu njegovu oštrinu ostavljam njemu i savijesti, ali mi nudimo drugačiji model upravljanja Splitom, borbu za opći interes i mislim da će ta tri vijećnika SDP-a javni interes staviti ispred osobnog. Ako se ne budemo mogli dogovoriti ići ćemo ponovno na izbore i zamolit ću građane da mi ponovno daju podršku. Nema trgovine i nema butige u mojoj politici”.

Istaknuo je i kako vjeruje da Hrvatsku nisu problem oni koji su griješili i ispričali se već oni koji griješe i dalje.

“Uvijek vjerujem da će ljudi prepoznati prave vrijednosti i da će svoje građansko pravo konzumirati na izborima. Mi predstavljamo ideje za bolji Split i nadam se da će građani izaći u drugom krugu”, zaključio je.

Komentari