PUCNJAVA U VODICAMA I ŠIBENIKU: Četvero mrtvih, među ubijenima i poznati šibenski poduzetnik

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U Vodicama se oko 13 sati dogodilo ubojstvo, neslužbeno se doznaje da je u Vodicama iz automatske puške ubijen poznati šibenski poduzetnik, vlasnik jednog trgovačkog centra dok je bio u automobilu ispred jednog dućana u Vodicama, a napadač je u bijegu. 

Pucnjave je bilo i u Ražinama kod Šibenika. Policija raspoređena po cijelom gradu te da provjeravaju svaki automobil, javlja sibenik.in.

Pola sata nakon ubojstva u Vodicama pronađene su tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u objektu na Južnoj magistrali, kako je objavila policija sve ukazuje da su umrli nasilnom smrću, no za sada ne može potvrditi je li njihovo stradavanje povezano.

“Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali.



Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama.”, stoji u objavi policije.

Komentari