Protukandidatkinja žestoko napala Dumbovića i pozvala građane da izađu na drugi krug

Facebook

Činjenica je da su Vlada i Nacionalni stožer civilne zaštite na raspolaganju građanima Petrinje. Gradonačelnik to kontinuirano odbija priznati, a kada mu to odgovara – onda se fotografira, izjavila je u Studiju 4 Magdalena Komes (HDZ) koja se u drugom krugu izbora bori s reformistom Darinkom Dumbovićem.

Zahvalila je svim glasačima koji su izašli na izbore te ustvrdila da sva pomoć ne dolazi do svih građana. Kao primjer je navela 20 milijuna kuna za cjevovod od Hrvatskih voda, zatim nastavak aglomeracije na okolna naselja Brest i Malu Goricu te druge donacije Vlade i privatnih donatora koje još nisu utrošene.

˝Svi glasači koji su glasali za mene, gospodina Krovinovića i druge kandidate pokazali su da nisu zadovoljni stanjem u gradu i da se projekti ne provode dobro˝, dodala je Komes. Pozvala je sve građane da izađu na 2. krug izbora. Uvjerena je da će promjene biti donesene.

Dodala je kako je u Petrinji prioritet obnova za koju je već osigurana velika većina sredstava. Najavila je reviziju: “Znamo svi da su radovi loše izvođeni da su rokovi probijeni. Trebamo napraviti analize i krenuti žestoko u posao”, kazala je.



Komentirajući činjenicu da je u prvom krugu osvojila najviše glasova (30 posto) kazala je kako su se birači opredijelili za njezin program. “Prvi smo ga iznijeli, najkonkretniji je od svih i zagovara transparentnost za razliku od dosadašnje vlasti”, poručila je.

Odgovarajući na pitanje da komentira danas najavljeni prosvjed lokalnih poduzetnika koji, za razliku od vanjskih tvrtki, nisu dobili posao na obnovi kazala je kako ima informacije da je cilj da se “lokalni obrtnici i cijela ekipa zadužena za obnovu Banovine udruže i ponude svoje usluge kako bi bili konkurentni”. Sigurna je, kaže da će se to realizirati i da će se domaći ljudi uključiti u obnovu, pišu Vijesti.hrt.hr

Komentari