Prosvjednici pokucali Capaku na vrata: S njim smo razmijenili brojeve, a najprije nas je napala njegova majka’

Zeljko Puhovski / CROPIX

Vjeroučitelj Ivan Pokupec, koji je prije na Facebooku objavio poziv da se članovima Nacionalnog stožera svaki dan dođe prosvjedovati na vrata, objavio je da je s prosvjednicima u subotu navečer bio pred stanom ravnatelja HZJZ-a Krunoslava Capaka.

Kako prenosi Direktno.hr prosvjednici su do sada bili pred vratima ministra zdravstva Vilija Beroša i Alemke Markotić, ravnateljice Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”.

Pokupec je objavio da je Capak izašao na balkon.

“Iako nas je u početku verbalno napala njegova majka, razumijemo gospođu. Vjerojatno je pročitala svakakve gadarije o nama, a svaka majka brani svoje dijete. Kakvo god da je – njeno je. Blagoslovio sam ju”, piše Pokupec.


“Nakon toga je g. Capak izašao na balkon i proveli smo devet minuta u jednom civiliziranom razgovoru. Unatoč neslaganju, on je shvatio da mi nismo luđaci, niti razularena masa. Samo zabrinuti roditelji… Ostaje pri tome da Stožer ni za što nije odgovoran, a kamoli on osobno. Zato ćemo se sigurno vidjeti opet.

Snimku razgovora ćemo poslati odabranim medijima, onima koji su pokazali da imaju barem minimum pristojnosti i volje za prenošenjem objektivnih informacija”, napisao je Pokupec na Facebooku.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

”KUĆNI POSJET STOŽERAŠIMA”

Odradili smo i treći kućni posjet.

Iako nas je u početku verbalno napala njegova majka, razumijemo gospođu. Vjerojatno je pročitala svakakve gadarije o nama, a svaka majka brani svoje dijete. Kakvo god da je – njeno je. Blagoslovio sam ju.

Nakon toga je g. Capak izašao na balkon i proveli smo devet minuta u jednom civiliziranom razgovoru. Unatoč neslaganju, on je shvatio da mi nismo luđaci, niti razularena masa. Samo zabrinuti roditelji…

Ostaje pri tome da Stožer ni za što nije odgovoran, a kamoli on osobno. Zato ćemo se sigurno vidjeti opet.

Snimku razgovora ćemo poslati odabranim medijima, onima koji su pokazali da imaju barem minimum pristojnosti i volje za prenošenjem objektivnih informacija”.

Komentari