PROPUST POLICIJE ILI Sin HDZ-ovog saborskog zastupnika i tri djevojke napravili rusvaj na benzinskoj. Oslobođeni su

Problematični sin saborskog zastupnika HDZ-a Josipa Đakića sudjelovao je u svađi i naguravanju s tri djevojke na benzinskoj postaji u Zagrebu.

Protiv nabrijane četvorke bio je podnesen optužni prijedlog, ali na koncu sve je palo u vodu, a razlog što je prijava odbačena doista je nevjerojatan.

Tomislav Đakić (22) i tri djevojke – Karmen (31), Maria (22) i Lana (24) – bili su otpuženi da su lani u ožujku oko 20.30 sati na INA-inoj benzinskoj na Ksaverskoj cesti u Zagrebu remetili javni red i mir.

Prema optužnom prijedlogu zagrebačke policije, Karmen je bila u društvu Lane, a u benzinsku su došli Đakić i Maria. Karmen je rekla: “Evo Đoke kretena”.



‘Kurve iz Dubaija’

Đakić je to čuo pa im je uzvratio: “Ne obraćajte mi se, kurve iz Dubaija. Lana, ti si kurva i ideš po Montrealu”. Nakon toga, uslijedio je kaos, tvrde u policiji, počelo je naguravanje i udaranje.

Lana je nasrnula na Mariu koju je udarila šakom u glavu, a Đakić je odgurnuo Lanu koja je pala na tlo te ju je potom Maria lupala rukama po tijelu. U tom času razdvojio ih je zaposlenik INA-ine postaje, prenosi portal Danica.

Karmen je u svojoj obrani nijekala krivnju te rekla da je problem nastao zato što je Đakićeva djevojka Maria ljubomorna jer je on, njezin dečko, zaljubljen u Lanu.

Đakić je u pisanoj obrani pak upozorio kako su te noći na benzinskoj napadnuti on i njegova djevojka, što se može vidjeti i na nadzornim kamerama.

Pijan vrijeđao policiju

Svjedok Bruno, radnik na benzinskoj, rekao je kako je bila neviđena gužva jer su svi pred zatvaranje došli po alkohol, a paravan je bio točenje goriva. U tom času tri djevojke i jedan dečko su napravili takav rusvaj da su morali pozvati policiju.

Nakon izvođenja svih dokaza i pregledavanja snimke nadzornih kamera, sud je pozvao policiju da ispravi optužni prijedlog, odnosno pravilno navede redoslijed optuženika jer to nije odgovaralo činjeničnom opisu.

Komentari