PROPUCANA DVA KAFIĆA Zagrebačka policija provodi istragu

Ilustracija: Pu istarska

Tijekom noći sa petka na subotu dva kafića u Zagrebu oštećena su pucnjavom iz vatrenog oružja.

Dana 11. rujna u jutarnjim satima, policija je zaprimila dvije dojave o oštećenjima ugostiteljskih objekata u Kustošijanskoj ulici i Jakuševečkoj cesti.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja je utvrđeno da je zasad nepoznati počinitelj vatrenim oružjem ispalio nekoliko hitaca kojom prilikom su, na oba objekta, nastala oštećenja na vratima.

U navedeno vrijeme oba ugostiteljska objekta su bila zatvorena. Ozlijeđenih osoba nije bilo, priopćili su iz PU zagrebačke.



Kako doznaje Večernji list, jedan od kafića je kustošijski Boss.

Radi se o jednom od najstarijih kafića u tom području, a otvoren je u 80-ima. U propucanom se kafiću navodno okuplja sumnjivo društvo, a to je potvrdila i jedna susjeda.

“Svaku noć u sitne sate proživljavamo psihičko maltretiranje od strane vlasnika kafića i njegovih gostiju- nabijanje s vratima, urlanje, bljuvanje, tučnjave, drogiranje” napisala je susjeda koja je više puta zvala policiju, no bez većeg uspjeha..

“Noćas je netko pucao u kafić. Drugi put zalutali metak može usmrtiti moje dijete. Želim odgajati svoju djecu bez straha da će ako izađu van iz kuće, a unutar svojeg dvorišta, naići na špricu, ponuditi im drogu, naići na pišalinu, bljuvotine i na zalutali metak!”, ističe stanovnica Kustošije.

“Kada će se otvoriti kafić da i mi bez vatrenog oružja možemo u miru popiti kavu?”, pita se pak jedan stanovnik Kustošije u grupi Zakaj volim Kustošiju.

Komentari