Pronađeno tijelo muškarca u moru, sumnja se na nasilnu smrt

Ilustracija Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U subotu oko 1 sat ujutro policija je zaprimila dojavu o tučnjavi u moru u blizini svjetionika u Selinama.

Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izašli na mjesto događaja, gdje su zatečene dvije osobe, a prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da je u događaju sudjelovala još jedna osoba, koja nije pronađena. U potragu za osobom na kopnu i moru uključili su se policijski službenici i Lučka kapetanija, objavila je policija.

Širom pretragom mjesta događaja, oko 6 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno je tijelo muške osobe s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid. Tijelo muške osobe prevezeno je na Odjel patologije u Opću bolnicu Zadar, gdje će danas biti provedena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.


Prema dosadašnjim saznanjima, riječ je o nasilnoj smrti. U službene prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima policijski službenici u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja, piše Index.

Komentari