Pronađen muškarac uboden u trbuh, hitno je prevezen u bolnicu i operiran. Osumnjičen par iz Poljske

Marin Tironi/PIXSELL/ilustracija

Poljski državljani uhićeni su na benzinskoj crpki, a u njihovu privođenju policiji su pomogli brojni svjedoci koji su opisali osobe i vozila u kojima su se nalazili.

Ubodnu ranu u predjelu trbuha u utorak poslijepodne zadobio je muškarac u Grljevcu kod Podstrane zbog čega je hitno operiran u KBC-u Split, doznaje se u bolnici.

Policija je službeno potvrdila da se incident dogodio u utorak nešto prije 17 sati kada su primili informaciju da je oštrim predmetom ozlijeđen muškarac i da ima ubodnu ranu. Muškarac je odveden u splitsku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Provodi se kriminalistička istraga nad privedenim osobama 

Nakon primljene dojave, policijski službenici izašli su na teren. Pronašli su i u službene prostorije priveli muškarce i ženu, a neslužbeno je riječ o poljskim državljanima koje se dovodi u vezu s događajem.



Po neslužbenim informacijama, poljski državljani uhićeni su na benzinskoj crpki, a u njihovu privođenju policiji su pomogli brojni svjedoci koji su opisali osobe i vozila u kojima su se nalazili.

Policija je izvijestila da je u tijeku kriminalističko istraživanjem nad privedenim osobama.

Na mjestu događaja u tijeku je očevid, o svemu je obaviješteno i državno odvjetništvo, a motivima napada trebalo bi se više znati u srijedu ujutro.

Komentari