PROMETNA NESREĆA NA A1 Na čvoru Skradin u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h

Screenshot HAK

Iz HAK-a upozoravaju na usporen promet na čvoru Skradin u smjeru Dubrovnika, na slabu vidljuivost na cestama u unutrašnjosti te na dugo čekanje na dva granična prijelaza.

Prometna nesreća na autocesti A1 na 310. km na čvoru SKRADIN u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući na dionicama gdje traju radovi pa vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog puknuća vodovodne cijevi prekinut je promet u Zagrebu u Selskoj cesti između Baštijanove i Ozaljske. Vozače molimo za strpljenje i korištenje obilaznih pravaca.



Biciklistička trka

U četriri županije održava se prva etapa međunarodne biciklističke utrke CRO Race. Stoga će se od 10:30 do 17:30 sati na cestama Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije voziti uz privremenu prometnu regulaciju na ruti: Osijek-DC34/DC517 Valpovo-DC53 Donji Miholjac DC34 Gorica- Viljevo-DC2 Slatina-Virovitica-Pitomača- Đurđevac- DC2/DC41 Koprivnica- DC2 Ludbreg-DC3 Varaždin.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva od 14:00 sati do 14:15 sati bit će prekinut promet između čvorova Jurdani i Matulji, zbog miniranja u sklopu izgradnje nadvožnjaka budućeg čvora Trinajstići.

Zbog redovnog održavanja između 20:00 i 5:00 sati bit će zatvorena autocesta A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera, obilazak je državnom cestom DC1; od 23:00 sata do 04:00 sata na autocesti A6 Rijeka-Zagreb bit će zatvorena dionica između čvorova Ravna Gora i Delnice u oba smjera (zbog vježbe u tunelu Lučice), obilazak je DC3.

Od 22:00 sata do 05:00 sati zbog radova bit će zatvorena državna cesta DC404 između čvora Vežica i Andrije Kačića Miošića.

Na graničnim prijelazima sat vremena čekanja

Na ulaz u Republiku Hrvatsku čeka se sat vremena na graničnom prijelazu Županja (Orašje).

Bolja situacija nije ni sa izlazom iz države jer se na Bregani također čeka sat vremena.

Komentari