Profesorica zadarske srednje škole završila na hitnoj nakon što joj je netko tijekom nastave ulio dezinficijens u bocu vode

wikipedia/ilustracija

Jučer se u Školi primijenjene umjetnosti u Zadru dogodio događaj koji je mogao završiti tragično. Naime, oko 17 sati profesorici u zadarskoj srednjoj školi u trenutku dok je izašla iz učionice je netko, najvjerojatnije od učenika, ulio dezinficijens u bocu vode nakon čega je profesorica popila gutljaj i potom zatražila liječničku pomoć.

“Profesorica je završila na hitnoj pomoći i srećom nije se dogodila tragedija”, rekla je ravnateljica škole Marija Bakmaz dodajući kako je profesorica odmah nakon gutljaja primijetila da je netko ulio otrovnu tekućinu u bocu vode i odmah je zatražila pomoć.

“To se dogodilo u razredu oko 17 sati i riječ je o polaznicima trećeg razreda srednje škole. Šokirani smo. Policija je provela istraživanje, nadamo se da će utvrditi tko je počinitelj, a nas kao mirnu školu je ovo sve šokiralo”, rekla je ravnateljica.

Zadarska policija nije jutros izvijestila javnost o ovom događaju, a na naše telefonske pozive nisu odgovarali, piše Večernji list.



 

Komentari