Profesorica Hrvatskog jezika i SDP-ovka pozirala s pištoljem – roditelji zgroženi

instagram

Posljednjih dana društvenim mrežama počele su kolati fotografije na kojima profesorica hrvatskog jezika splitske Ekonomsko-birotehničke škole Suzana Kačić Bartulović ponosno pozira s pištoljem u rukama.

Te su fotografije, kako se neslužbeno doznaje, proslijeđene školi – zabrinuti roditelji upozorili su na profesoricu koja nije aktivna samo u obrazovnom nego i u političkom životu. Naime, Kačić Bartulović članica je Glavnog odbora SDP-a, a obnaša i dužnost predsjednice Savjeta za obrazovanje u splitskom SDP-u. ‘Igramo predstave’ Fotografiju Kačić Bartulović s pištoljem kao problematičnu najprije su, kako doznajemo, uočili baš stranački kolege.

U razgovoru za Večernji list kazala je da je fotografija snimljena 17. kolovoza ove godine i da su njezini politički protivnici odlučili baš sada problematizirati spornu fotografiju.

“Kao prvo riječ je o mom privatnom i zatvorenom Instagram-profilu, a zbog krađe fotografije već sam obavijestila policiju i DORH. Vjerujem da će me pravna država zaštititi u ovom političkom progonu. Mnogi bi me htjeli ušutkati i zabraniti moj politički rad gdje jasno i nedvosmisleno upozoravam ponajprije na probleme u obrazovanju, a zatim i na sve ostale. Naravno da je riječ o besmislenom pokušaju kompromitacije”, kazala je Kačić Bartulović.



‘Igramo predstave’

Fotografiju Kačić Bartulović s pištoljem kao problematičnu najprije su, kako doznajemo, uočili baš stranački kolege. U razgovoru za Večernji list kazala je da je fotografija snimljena 17. kolovoza ove godine i da su njezini politički protivnici odlučili baš sada problematizirati spornu fotografiju. “Kao prvo riječ je o mom privatnom i zatvorenom Instagram-profilu, a zbog krađe fotografije već sam obavijestila policiju i DORH”.

“Vjerujem da će me pravna država zaštititi u ovom političkom progonu. Mnogi bi me htjeli ušutkati i zabraniti moj politički rad gdje jasno i nedvosmisleno upozoravam ponajprije na probleme u obrazovanju, a zatim i na sve ostale. Naravno da je riječ o besmislenom pokušaju kompromitacije” kazala je Kačić Bartulović.

Komentari