Prkačin: Nemoguća je država kakvu hoće Bošnjaci – unitarna; Čović i Dodik spašavaju državu

“Kao pravaš, osjećam se gubitnički, osjećam se poraženo. Nikada nisam vjerovao da će Hrvati i Bošnjaći otići toliko daleko jedni protiv drugih, da sam uvjeren da je pomirenje u ovom stoljeću gotovo nemoguće.

U Saboru sam ratovao s drugim Hrvatima braneći bošnjačke, odnosno muslimanske stavove i interes. Koliko sam bio jasan u kritiziranju hrvatske politike toliko sam sada jasan u prozivanju bošnjačko-muslimanske politike koja je isključivi krivac za sukob s Hrvatima”, rekao je, dodavši da Hrvati i Bošnjaci ne funkcioniraju isključivo zbog Komšića.

Na konstataciju kako Bošnjacima smeta savez Čovića i Dodika, kaže: “Tvrdim da oni spašavaju državu. Nemoguća je država kakvu hoće Bošnjaci – unitarna…”

“Mora netko hrabro prozvati krivca za politički kaos, cirkus u BiH, to su isključivo Bošnjaci i muslimani (op.a. političke stranke)… Veliki sam gubitnik, jedini veći gubitnik od mene je Zlatko Hasanbegović. 20 godina zagovaram zajedništvo, borim se za njih i onda dođem u poziciju da ih moram prozivati… Postoji politička klika koja hoće unitarnu Bosnu i Hercegovinu, 90 posto njihovog naroda nije svjestan o čemu se radi”, rekao je u Pressingu N1 televizije.Komentari